Najnovšie recenzie zo sekcie Army a lovecké nohavice a šortky
- Spracovanie
Som novačik,
- Dobre pasuje ako uliate
Nohavice su super len by to chcelo širší pás.
- Kvalita na najvyššej úrovni
- Spracovanie
- Perfektný strih
Vidno, že je to model vyššej úrovne, dobre sedia, spracovanie a použité materiály sú top kvality navyše vodeodpudive a v tejto kategórii stále v najlepšej cene oproti konkurencii. V kategórii nohavíc do 70e nemajú konkurenciu
Vyhodu.preto lebo je to aj dobry strih a sedi a pasuje to na clovekovi a dobre sa v tom citim.
Fajnove gate, uz pdskusane v terene, fakt kvalitka
Nohavice sú perfektné žiadna tenká látka sú tvrdšie perfektne sedia dá sa v nich pohybovať napriek tomu že sú tvrdé ako majú byť .jediná nevýhoda ktorú majú je pranie na 30c ale to sa dá u takýchto nohavíc čakať .odporúčam
Vysoká kvalita materiálu a spracovanie.
Nohavice Brandit Adven pánske Cargo slim fit camel
Pridané: 9. septembra 2023
(naposledy upravené 9. septembra 2023)
Zakúpený v YAKUZA SHOP
++++
- otec je spokojný
Maskáčové nohavice presne podľa mojich predstáv. Výborná kvalita, super vypracované kapsáče. Odporúčam. Veľmi dobre pasujú pre môjho hubára do lesa.
- Výborné taktické nohavice, dobrý strih, kopu vreciek
lahkosť
- 97% bavlna
- Sedia ako uliate... kupované podľa veľkostnej tabuľky
- Skvelé kraťasi do mesta ale aj do lesa a podobne
- Dobre sedia
- Netlačia
- Množstvo dobre riešených vreciek
Ak hľadáte kraťasi vhodné na turistiku, potulovanie lesom, rybárčenie, strelnicu ale aj do mesta, tieto rozhodne stoja za zváženie. Veľmi dobre sedia, sú príjemné, prispôsobivé, rip-stop je samozrejmosť,
majú kopec vreciek kde budete hľadať čo ste si kam popchali. Za mňa skvelá voľba. A robia ich aj v kratšom prevedení.
- Perfektne mi sedia
Prekontrolujte si spravne velkost aby sedela
- Kvalitné, overené
Zobrazujem 61 - 80 zo 153 recenzií « Predchádzajúci 1...2 3 [ 4 ] 5 6...8 Ďalšie »